Functies

Berichtinstellingen gebruiken

In WhatsApp Business is het mogelijk om verschillende type berichten in te stellen. Dit is een ontzettend handige feature. Je kunt deze berichten aanpassen via Bedrijfsinstellingen.

 

Afwezigheidsbericht

In WhatsApp Business is het mogelijk om een automatisch afwezigheidsbericht. Onder het afwezigheidsbericht kun je aangeven of je een automatisch bericht wilt laten verzenden wanneer je niet aanwezig bent. Wij adviseren u om dit niet te gebruiken en te reageren wanneer je de mogelijkheid hebt. Mocht je voor een langere tijd afwezig zijn, dan is het ook mogelijk om een collega tijdelijk de WhatsApp Business van je bedrijf te laten beheren.

 

Begroeting

Je kunt ook instellen dat mensen een leuk bericht ontvangen wanneer mensen voor het eerst met je bedrijf WhatsAppen. Dit kun je doen met een begroeting. Het is daarnaast mogelijk om alle mensen die langer dan 14 dagen inactief zijn geweest een herinnering te sturen. Het is natuurlijk aan jou of je hier wel of geen gebruik van wilt maken, maar wij raden dit af. Consumenten kunnen namelijk misschien negatief reageren als ze (promotionele) berichten in WhatsApp krijgen.

Kom in contact

De koffie staat bij ons altijd klaar! Ons hoofdkantoor is gemakkelijk te bereiken en je kunt gratis parkeren voor de deur.

 

Transistorstraat 58b, 1322 CG Almere

Neem contact op