Chris Janbroers

Ik ben Chris, eigenaar van een mediabureau en dagelijks actief met alles wat met betaalde media en marketing campagnes te maken heeft.

 

Veel digitale campagnes die wij uitvoeren gaan tot de voordeur. En juist met onze whatsappservice van DirectApp willen we verder gaan. We willen nu ook ervoor zorgen dat de klantenservice verbetert en het klantcontact structureel versneld.

 

Nu hebben we dit al uitgevoerd voor een aantal grotere en kleinere bedrijven en we merkten dat daar wel meer winst te behalen is. Maar dat er ook zeker (privacy) valkuilen zijn. Kansen zien, verder uitpluizen en verbeteringen toepassen vind ik het leukste!

 

Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen (13 en 10), ik heb een brede interesse in maatschappij, bedrijven en overheid. Dus een echte nieuws Junkie..:). Ook sport vind ik prachtig en zit voor tal van sporten klaar voor de buis. Een zomer als 2021 is voor mij dan ook werkelijk om te smullen – o.a. F1, EK-Voetbal, Wielrennen, Olympische spelen GE-WEL-DIG!